Over

Werkwijze

In de minor werken we in een studio model. De minor heeft een vast lokaal waar de lessen worden gegeven. Van studenten wordt verwacht dat ze in het lokaal blijven werken zoals je dat ook in een bedrijf zou doen. De werkbelasting is full-time, 40 uur per week. Iedere dag zijn er docenten aanwezig om studenten te begeleiden en vragen te beantwoorden.

In de minor worden 2 vakken tegelijk gegeven met wekelijkse opdrachten en beoordelingen. Een blok vakken duurt 3 weken en wordt afgesloten met een projectweek. Aan het eind van de minor volgt een Meesterproef van 5 weken. Dat is een project voor een opdrachtgever. Op dinsdag middag is iedere week de Weekly Nerd. Een serie presentaties en gastcolleges uit het werkveld.

Toelatingseisen

Je hebt aantoonbaar affiniteit met werken met webtechnologie (HTML, CSS en JavaScript). Zowel in de client als op de server. In een toelatingsgesprek wordt op basis van motivatie en een portfoliocheck bepaald of jij geschikt bent voor deze minor, en of de minor bij jou past. Er is plek voor 42 studenten.